BARF

Böj i tid det som krokigt ska bli! Enklast är att aldrig börja med torrfodret. Inte så här tidigt iaf. Tjej ur P-kullen, 4 veckor.

Anteckningar för utvecklandet av info om BARF

Om det nu går att finna så många naturliga val i våra moderna snabbköp.

———————————-

Josephine Norman har varit min inspirationskälla.

Jag har nu mer och mer gått över till Barf.

Jag hade sedan gammalt förtroende just för Mjau burkmat eftersom katterna i mitt barndomshem åt den maten och aldrig var sjuka, en blev 19 år. Och de var ju ute och käkade gräs och råttor och fåglar också.

Jag är en av de många som låtit mig luras av ”kvalitetsfodren” och har lagt ut massor av pengar på dessa. Och när missarna varit dåliga i magen – även lagt ut ännu mer på diet/veterinärfoder.

Nu ska jag inte skriva en roman, men mitt tips är att inte tvärbyta till BARF. Tänk på att det blir en utrensning under några veckor då man kan få se förskräckliga saker i lådan och i uppkastningar.

 Hunden är såld på det här per automatik . Min vinst är att inget luktar längre. Mjukmatsbajs luktar bara när man ger det sporadiskt. Och jag sparar sand och arbete då lådorna ofta står tomma istället för fulla av oanvänd föda (spannmål) .

  • Rapport, nu har alla katterna vant sig vid att det är tugga som gäller. Och hunden åkte med av bara farten. Inte som att hon pallar se katterna smaska i sig utan att hon får vara med… Tjock-katten har börjat bli smal. kattsandlådorna är trevligt tomma :). Och det har slutat lukta skunk när de slutligen släpper ifrån sig ”det stora”. Så jag är nöjd med mitt beslut. Känns härligt att se dem ta i lite och inte bara sitta och knastra torrisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *