Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att döda ett barn

Rubriken syftar på en novell av Stig Dagerman – att döda ett barn.

Alla som läst den här tror jag har blivit berörda. Ett barn har dött. Många barn dör. Tyvärr.

Jag tänker mig ett barn under sin moders mjölkfyllda barm ibland. Och tänker på hur socialtjänsten i samarbete med läkare, verkligen kan döda någons barn. Och till och med någons själ.

Jag tänker på att jag verkligen inte kan förstå hur man kan stjäla och sedan sälja en mammas barn till någon annan.

Ibland får jag lust att skratta,

men det är för att socialtjänsten säljer andras barn och för att de barnen hör till sin egen familj. Det blir stora problem, förr eller senare. Barnen som stals och såldes till rika barnlösa familjer har faktiskt ett arv. När jag läste sociologi lärde jag mig att halva barnet är föräldrarnas genetiska arv. Och den andra halvan skulle bero på miljö. Jag har dock inte sett någon sammanställd seriös statistik som evidens till miljöns påverkan.

Min privata statistik,

antyder dock att de allra flesta barn som stulits från sina föräldrar har mått dåligt. De har inte fått ett bra liv och skuggorna från det förgångna jagar dem. Vad är det för fel på socialtjänsten? Vad är det för fel i psykiatrin? Vad vill ni uppnå och vem vill ni bota?

Eller ger ni upp mammorna, vars barn ni stulit?

Kanske det ser bra ut tillfälligt i er förbannade, jävla statistik?

V a d är det för samhälle vi lever i? Och vart tog våra mänskliga rättigheter vägen?

Hur är det möjligt att samhället kan nedvärdera andra på det sätt de gör?

V a r är det Sverige som jag minns?

Det land där man hade rättigheter och inte bara skyldigheter. För mina barn blev det för mycket, båda är döda. Och i deras texter och i messenger kan jag se, hur skrämda och stressade de blivit av socialtjänsten. Och så snart man/de/vi inte har samarbetat med dem till 100%, har de straffat oss. Hämnats.

 Varför kan inte en gravid moder få en chans att behålla det barn hon bär, vars föda hon bär, vars blod det är skapat av?

Det finns mamma-barn-hem. Varför får inte alla ta del av den vården?

Jävla förbannade idioter, ursäkta mig, men det här är sjukare än någon anar.  Man har bestämt att en förlossning inte ska ske på naturlig väg, därför att socialtjuvarna måste ha koll på när barnet föds, så de kan stjäla det och sedan sälja det till barnlösa par som tror det är en dans på rosor att ta hand om barn, vars föräldrar är inte är som alla andra önskvärda dårar i detta land.

Ber om ursäkt för alla fula ord,

är dock förbannat upprörd över hur man kan kränka en ung kvinnas rättigheter på detta vis. Tvinga henne att föda med igångsättning för att veta exakt när barnet ska kunna överlämnas till de som valts som rika och passande.

Min sista rubrik, blir inte den jag önskat.

Det blir ingen rubrik alls. Bara en tanke.

 

Lämna ett svar

Till startsidan