söndag, december 3, 2023
Inlägg

Behöver du hjälp med att hyra ut din bostad i andrahand eller behöver du kanske hyra en.?

Sponsrat inlägg i samarbete med Samtrygg.

 

Många lägenheter står tomma idag.

För ett tag sen så behövde en vän till mig hyra ut sin lägenhet, eftersom hon skulle flytta ihop med sin pojkvän. Problemet var bara att det kändes otryggt att hyra ut bostaden till någon främmande igen. Dessutom tror jag inte att min vän är ensam om att känna så. Det är så klart alltid läskigt när man inte känner personen i fråga som ska hyra din bostad.

Hon hade en person som hyrde bostaden i början men denne betalade inte hyran i tid. Samt så skötte densamma inte om bostaden då det fanns små barn med i bilden som hade ritat på alla väggar i lägenheten. Detta ledde till att personen till slut fick flytta och bostaden stod tom i flera månader tills att hon bestämde sig för att sälja den. Det är så klart både trist för henne och för många andra då det kan vara svårt att hitta en bostad idag.

Det finns en lösning på problemet och den heter Samtrygg.

Samtrygg jobbar med att du som vill hyra ut din bostad ska känna dig trygg. Och dom har bra förmåner för dig som vill hyra ut din bostad. Du är garanterad att hyran betalas i tid varje månad och om olyckor skulle ske så har du även en andrahandsförsäkring. Den täcker alla kostnaderna om olyckan skulle vara framme.

Kanske är det så att du istället är den som söker efter en andrahandsuthyrning. Då kan Samtrygg vara vägen till att du hittar ett boende tryggt och enkelt. De är specialister på andrahandsuthyrningar. Dessutom finns de på flera orter runt om i landet. Det är en enkel och kostnadsfri process för båda partnerna. Det du behöver göra för att komma igång är att skapa en profil och hitta ett boende som passar dig.

Lägg ansvaret hos någon annan.

Hade min vän vetat om Samtrygg idag då hade hon haft mindre huvudvärk. Och då kanske valt att behålla sin lägenhet och inte stressat med att sälja den för att den stod tom och kostade pengar. Så om du går i tankarna om att hyra ut eller hyra en bostad. Då kan jag tipsa om att ni kikar in på Samtrygg.se för att kanske hitta något som skulle passa dig. Eller så kanske du vet någon som skulle behöva deras hjälp framöver med att antingen hitta ett boende eller hyra ut sin bostad i andrahand.

 

 

 

 

Lämna ett svar