Mina marsvin

 

Mina marsvin

Ja det är ett hamsterhus, men det vet marsvinen inte om

Då jag sysslar med avel och genetik kan det hända att mina marsvin ibland behöver omplaceras. Både för min och för deras skull. Då tid och plats fattas inser jag att mina marsvin kan få det bättre i ett hem med mer tid för kel och umgänge. Även att man älskar dem alla, var och en har sin egen personliga charm – får man inte vara alltför egoistisk. Utan man får unna dem ett hem som kan bli bättre. Jag är noga med hemmen till alla marsvin, men i synnerhet till de vuxna som jag förstås fäst mig extra mycket vid.


Fler marsvin och information om marsvin finns under menyvalet till vänster 🙂

Jag är ett litet marsvin som ropar på min mamma

Ch-teddy hona Annabelle, egen uppfödning, född 2015-09-13, SÅLD!

 

Lämna ett svar

Till startsidan