söndag, december 3, 2023
Okategoriserade

Naturen är läkande för själen

Har man problem med sin hälsa så är naturen kroppens bästa vän.

Vare sig du har ont i själen eller ont i kroppen så är naturen det bästa för dig. Du kan krama om träd eller du kan gå ut med din hund i skogen.

Nu är det också stor chans att hitta massa olika bär i skogen om du går lite djupare in i skogen. Tänk på att inte gå ut när det är jaktsäsong då folk bär vapen så att du inte blir skadad. Låt heller inte dina husdjur gå ut i skogen för du behöver också skydda dina djur såsom du skyddar dig själv.

Klä på dig riktigt varm med en lång dunjacka och varma skor. Helst ska du ta på dig fodrade stövlar och sedan är det bara att ge sig ut i skogen. Tänk på att inte vara ute i skogen när det blir mörkt för då kan du ha svårt att hitta tillbaka. Eller så tar du med dig en lykta eller ficklampa så att du ändå både hittar i skogen och hittar ut ur skogen när du börjar bli trött och vill gå hem igen.

Hunden behöver också varma kläder

Sätt på hunden också lite extra varma hundkläder så att inte din hund fryster. För om hunden fryser så måste du bära hunden och då blir du trött. Om det är en liten hund så blir du inte trött. Är det en stor hund du måste hålla i så kommer du säkerligen bli väldigt trött ganska fort.

Smörgås som matsäck

Ta även med dig matsäck och det kan du göra från närmaste Hemköp eller en annan butik. Du ska då ta med dig smörgåsar och varm choklad. Ta inte med dig kaffe för då blir du bara kissnödig och måste stanna upp för att kissa. Kan vara jobbigt att kissa i skogen när man har så mycket kläder på sig.

Lämna ett svar