onsdag, februari 21, 2024
Okategoriserade

Vill du bli din egen inredningsarkitekt?

Vi är vana med att köpa möbler som andra människor har skapat och hur skulle det se ut om du vore skaparen?

Tänk att du själv kan välja båda färg, tyg och träslag till dina möbler hur underbart hade det inte varit då? Du skulle kort och gott kalla dig själv för inredningsarkitekt eller designer av möbler om någon frågar vad du sysslar med. Tänk vad roligt det skulle bli om du bjöd hem massor av folk till ett event i din egen bostad och kunde briljera med din utsökta smak och design. Nu kan du uppleva dessa saker på riktigt.

Söker du möbler av hög kvalitet till rätt pris där du har stora möjligheter att göra möblerna personliga genom att välja mellan olika färger, tyger och träslag? Då har du kommit rätt! Hos Chili Möbler hittar du möbler för hem och kontor, från soffor och sängar till matgrupper, förvaringsmöbler och allt där emellan.

Du kan beställa tygprover om du vill se hur det ser ut i ditt hem så att du inte gör fel val eller så att inget skär sig mot varandra.

Känna sig trygg med sin mäklare är mycket viktigt

Normalt mäklararvode kan vara så olika beroende på vem du väljer att anlita. Du ska noga överväga att du anlitar en mäklare du har förtroende för som faktiskt står på din sida. Det finns även mäklare som kanske är väldigt duktiga men de är inte pedagogiska för man ska förklara husköp så att din klient förstår du utan för många frågetecken. Det är otroligt viktigt att du inte använder svåra ord eller engelska termer som mäklare för att inge trygghet. Du ska inte låta som en ytlig coach du ska då hellre låta som en vänlig lärare för små barn då kommer folk verkligen känna sig trygga med dig som mäklare.

Lämna ett svar