Sugen på en datakurs kanske?

Visste du om att folk med karriär har jobbat med konstiga saker innan de gjorde karriär? Tex Niklas Zennström har jobbat med annat innan.

Niklas Zennström som är grundaren till Skype hade bestämt sig för att bli rik på internet. Jag har också kommit på att det finns massor av vägar att gå för att bli rik på internet. Det är också därför många i dag startar företag och går datakurser. Idé om datakurser och bli företagare kommer från människor som inte vill leva i en box och som samlar de kontakter de har inom digital media och programmering. Så här har jag och Niklas väldigt mycket gemensamt samt att vi båda är f.d studenter från Katedralskolan i Uppsala.

Niklas sålde skype för 25 miljarder kronor och gick till historier i Sverige. Ingen har någonsin sålt något så dyrt i Sverige. Vill du också bli rik börja med att gå en excelutbildning och lär dig grunderna sedan kan du bygga på och bli bättre och kanske själv ge ut kurser.

Jag har jobbat som croupier på Svenssons krogar i Uppsala för länge sedan innan jag började att studera på Katedralskolan. Niklas själv var basketspelare innan han grundade skype.

För er som inte har pengar och kanske vill satsa på tex spelautomater på nätet så kan jag rekommendera Spelautomater där ni kan vinna pengar. Det är också ett sätt att bli rik på nätet. Fast här krävs det lite tur och inte någon affärsidé. Du kommer då har något gemensamt med mig och Niklas att du blir rik över nätet.

Lämna ett svar