fredag, april 19, 2024
Okategoriserade

Rent vatten är en önskan hos oss alla

Som slottsfru badar jag helst i en fontän på slottet

Jag gillar inte att bada i sjö eller hav. Om jag ska bada då måste jag ha mina skor på mig, vilket då drar väldigt mycket uppmärksamhet. Så ett rent vatten med lite patronfilter skulle verkligen inte skada för då får alla sin önskan fram dvs rent vatten man annars tar för givet.

Även bra med vatten som är rent om du ska jobba som frisör

För att jobba som frisör måste man gå en KY-utbildning (kvalificerad yrkesutbildning) efter gymnasiet. Det finns massa olika beroende på vad exakt det är du brinner för. Det finns separata för hår och make up men även de som kombinerar de båda. Kolla in www.yrkesutbildningar.se och sök på Skönhet och Kroppsvård för att hitta en skola nära dig

Jag väljer därför att bada på slottets fontän då jag är en slottsfru eller kommer att bli det inom kort när allt i våra företag går precis såsom vi planerade i går med styrelsen.

För första gången känner jag att vi alla är mot samma mål. Där vi kan lyfta upp varandra inför våra kunder och gäster. För när man inte kan lyfta upp varandra inför kunder så är det inte endast man dras ner som privatperson utan hela företaget dras ned också. Man får inte underskatta sina kunder och tro att de inte är medvetna om vilken energi man ger ut.

Lämna ett svar