Att ha kaniner lösa i en bostad

Om du har kaniner lösa i en bostad kommer du snart behöva byta bostad och anlita en mäklare.

Finns en person som brukade ha kaniner lösa i sin bostad och en av kaninerna hette Stumpan. Hon fick byta bostad med hjälp av en mäklare för att kaninen bet på tapeterna och sladdarna. Tänk på det när du skaffar kaniner ha inte för många av dem det räcker med två så de har varandra. För annars behöver du anlita en mäklare för att byta din bostad.

Kaniner är trevliga husdjur om man inte är så rädd om sina tapeter. Är du rädd om dina tapeter ska du verkligen inte skaffa dig kaniner. Då är det bättre med marsvin som inte gör så mycket väsen av sig. Man får heller inte köpa kaniner numera på zoo affärer utan man måste vända sig till en uppfödare för att det har kommit massa nya regler gällande husdjur. Detta är bra för folk kan missbruka regler och då är det bra att man har tillsyn över hur man egentligen får behandla husdjur både som köpare och säljare. Numera är det hårda regler på alla husdjur oavsett vad det är du vill ha i ditt hem. Vissa djur får man inte ens ha inomhus tex rådjur är strikt förbjuden att ha hemma samma sak med en hare. De är vilda och får bara vistas i naturen.

Lämna ett svar