Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tänk om man kunde öppna en hunddagis

Efter pandemin med Corona blev många människor inlåsta i sina hem och därför skaffade många husdjur.

Många skaffade sig också kaniner och efter pandemin lämnade de bara i naturen i hopp om att de skulle klara sig själva. En kanin som verkligen ville bo hos människan närmade sig en familj som var ute och badade. Kaninen kom fram till dem och la sig på deras filt. De började klappa kaninen och kaninen hoppade upp i deras famn och började slicka dem på händer och ansikte. Kaninen visade så tydligt att hen ville hem till dem och bli omhändertagen.

De tog givetvis med sig kaninen och på vägen köpte de alla tillbehör de kom åt för att kaninen åter skulle få ett tryggt hem utan att man slängde ut stackaren när man tröttnade. Kaninen har eget rum och är inte i bur. Denna kanin såg själv till att få komma till rätt hem. Djur är sådana och då kan det också vara bra att ordna en kanindagis eller hunddagis. Har man inte likvida medel kan man alltid försöka orda det tex genom  Företagslån enskild firma så att man kan komma i gång med att köpa inventarier, första hyran, mat till alla djur. Glöm ej också att anlita en veterinär som får jobba som frilansare om någon av djuren skulle bli sjukt så måste ni själva ta den till veterinären. 

Ni behöver också köpa in kläder du hundar tex om det regnar den dagen ni ska ut och promenera. Veterinären får komma till er om ett djur blir sjukt. För det kan vara svårt att lämna själva dagiset för att gå med ett djur till veterinären. Se till att hyra lokalerna nära veterinären så att ni är dörr i dörr då behöver ingen av er spilla tid för att mötas. Samt se till att det är nära skogsparti så att era djur också kan känna tystnaden. Vem vet kanske ett eller annat djur då kommer besöka er från själva skogen det vore inte så dumt eller hur.

Lämna ett svar

Till startsidan