Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

112 nödnummer, vilka är det till för?

Jag kan inte sluta tänka på Rebecka, mamman till #lillahjärtat.  För jag tror att hon är utan skuld. Och att familjemamman  har orsakat de flesta av problemen och även de eventuella problem för den biologiska familjen utsatts för.

Kära #Melinda, du som ondgör dig över de biologiska föräldrarna, du vet inget alls om vad de har gått igenom. Jag har lyssnat på dig. Men jag har även lyssnat till det andra som har kommit upp under rättegången.

Fan vad du #melindajacobs hittar på skit som inte stämmer.  Du är jättebra eller hur? Du gör inga fel? Du pressade de biologiska föräldrarna till den grad att när Esmeralda låg för döden, så vågade den biologiska familjen inte ringa 112.

Esmeraldas död

Vem har orsakat den?

Jag känner till otaliga fall där personer har dött för att 112 agerar myndighet och skickar anmälan till soc.

Jag gillar inte den där Melinda, för hon ser inte sin del i det som har hänt. Må Gud hjälpa mamman!

Lämna ett svar

Till startsidan