Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag var på kyrkogården idag

Jag var på kyrkogården idag

Jespers bok kan fortfarande beställas

Så som det ekonomiska läget är i nuläget kan man inte ens fixa på gravarna när lusten faller på. Man måste vänta tills sjukpensionen kommer. Då kan man passa på att “slösa” lite för att snygga till gravarna. På kyrkogården har jag flera släktingar och flera vänner. Det var inget jag tänkte på när jag växte upp på samma gata. Jag minns bara det eviga ringandet från klockstapeln. Jag brukade inte tänka på döden. Möjligen min egen död. Då var jag tonåring. När jag just fyllt 18 år fällde jag ut mina nya vingar och flög. Jag flög ut i livet.

Mamma

Efter det fanns ingen trygghet

Jag var min egen boss, min egen lyckas smed. Hur det gick därefter, efter slutet av en kärnfamilj som jag trodde skulle vara för evigt, det vet jag nu. Livet är inte så enkelt, även om jag även har många underbara minnen. Men de viktigaste minnena tänkte jag spara. Funderar fortfarande på om jag ska börja i bloggen, eller med papper och penna. För min historia vill bli nedskriven.

Lila kors hedrar offer för överdoser
Lila kors hedrar offer för överdoser

2 comments / Add your comment below

  1. Så fint du har gjort på graven. Tänker att det nog är tur att man inte visste hur livet skulle bli när man var riktigt ung. Jag minns några få år av total frihet och en känsla av att allt var möjligt…

    1. Tack Vibeke! Jag njuter av de vackra ögonblicken, som jag fått många av. Tror det är viktigt att inte fastna i en negativ spiral. Ibland och även om det inte verkar så, är jag oerhört tacksam för att jag fick dela en liten tid i livet med dessa underbara ungar. Mycket jobb, visst, men ännu fler skratt och ömhetsstunder.

Lämna ett svar

Till startsidan