söndag, april 21, 2024
Okategoriserade

Norrtälje är en mycket vacker stad om du ska flytta dit

Ska du flytta till Norrtälje så ska du verkligen anlita en bra flyttfirma som kan hjälpa dig med din flytt.

Det finns så fina ställen i Norrtälje speciellt ett café som samtidigt har kurser inom yoga i närheten av deras å som går igenom hela staden.

Du ska nämligen anlita då flyttfirma Norrtälje som då kommer vara till stor hjälp med flytten samtidigt som du själv bekantar dig med den nya staden. När du lär känna nya människor i den staden tänk på att du då också kan bjuda in dem till kurser om det är därför du flyttar dit.

 

Jag var där och tittade på ovan nämnda fina café som låg i en villa. Hela villan var till salu och så fort jag såg den ville jag verkligen flytta in i den. Jag tog då också massor av bilder för att det var så otroligt vackert område. Caféet var stängd och det var alla andra butiker också när jag besökte Norrtälje. Alla butiker var små och det kändes lite som att komma till Astrid Lindgrens värld lite som Junibacken. Ni vet det där gamla små butikerna från början av 1900 talet. Då det var så populärt med cirkus och tivoli. På dessa tivoli kunde man alltid se fattiga barn som inte hade råd att köpa sockervadd och åka karusellerna.

Jag har så stort hjärta för barn skulle jag ha pengar och gå förbi ett barn som inte har råd hade jag hjälpt dem och köpt sockervadd till dem. Det är inte lätt att vara ett barn och se på alla andra som har råd med vad som helst.

Det finns folk som totalt saknar empati gentemot andra människor de kan både hänga ut folk och sedan spela goda människor och bara gå förbi hungriga barn utan minsta samvete. Startar du café ovan och ser hungriga barn bjud dem på en kanelbulle. Har du råd med flyttfirma har du även råd att bjuda ett barn på en kanelbulle.

Lämna ett svar