söndag, december 3, 2023
Inlägg

Allt med mat är verkligen av intresse

Är det kanske din tur att ordna julbord i år?

Tänk så mycket gott man kan ha på ett julbord. Allt går nästan att använda från sill, julmust, köttbullar, kalkon, julskinka, glögg, smörgåsrån, smörgåsbord, ostbricka ja allt kan du hälla upp på bordet.

Du som ska ha julbord på arbetsplatsen får nog beställa i lagom tid så du slipper stressa i sista sekund. Du gör då detta julbord på en fredag då folk slutar lite tidigare. Tex så brukar vissa jobba långa dagar på kontor för att sedan med sin familj besöka ett julbord. Är du VD på ett kontor dvs någon typ av verksamhet eller firma. Bjud då alla dina anställda till detta julbord och be dem ta med sina familjer också så ingen känner sig bortglömd.

Julbord på arbetsplats är alltid uppskattad och ingen vill nog missa detta tillfälle heller. För man brukar dessutom gå upp i vikt kring julen och sedan börja gå ned i vikt mot vår och sommar. Varför det är så här beror nog på att under julen vill folk verkligen äta gott och umgås. Man äter liksom en hel dag när det är julbord då allt finns serverat.

Ibland har de också julbord för hemlösa och även då brukar de anlita catering i Uppsala för att de som inte har råd ska få äta sig mätta under julafton mm.

Har ni tänkt på att alla sorgliga filmer handlar ofta om julen?

Tex flickan med svavelstickorna är också en saga som utspelar sig när det är kallt samma sak med andra liknande filmer. Det handlar ofta om fattigdom och att personen i fråga måste vara ute i kylan för att samla pengar till sin familj. Ofta är det någon som är sjuk och behöver mediciner. Detta vill man verkligen motverka så det finns även julbord för de som inte har råd att fira jul med alla dessa läckra mat variationerna.

Vad är din favorit mat?

Själv så älskar jag alla sorters korv så jag önskar nog makaroner med olika korvar det hade varit supergott och det är nog vad de flesta människor också gillar. Du kan också byta ut korven mot bacon även det är supergott. Catering påminner mig som sällskap i bästa form där alla ska vara mätta, glada och belåtna. Så Catering är verkligen någon man rekommenderar folk även när man själv ska på besök hos någon. För man vet att då missar man inget och maten är av bästa kvalité och räcker åt alla.

Vem köper du julklappar till?

I stället för att köpa julklappar gå ihop några vänner och beställ god mat från Caterings firman så har ni både gjort er själva en tjänst och varandra. Ni kommer definitivt också slippa massa onödig disk.

Lämna ett svar