söndag, april 21, 2024
Okategoriserade

Stilrent och vitt på landet

Älskar det enkla

På min mormors land hade hon en bänk utomhus där man kunde borsta tänderna och tvätta sig. Där stod det en fin kanna med en skål som man kunde fylla med vatten. Jag tyckte det var så mysigt och fint att stå där på morgonen och njuta lite själv. När jag såg denna skål och kanna tänkte jag på mormor och bara var tvungen att köpa dessa. Jag tycker det är fint med stilrent och vitt på landet. Inte för att jag har ett land, men att ställa dessa på min bänk i trädgården kommer att bli lika fint.

Stilrent

Om man har lite stilrent på många ställen kan man dekorera resten av rummet med lite mer färg. Vitt är stilrent och passar överallt. Vare sig det gäller en kanna, vas eller skålar. Denna kanna och skål kan man använda till det den ska, men också som dekoration i rum eller utomhus. Dessa behöver ju inte användas till vatten som jag fick minne av utan också en kall lemonad på sommaren och frukt bredvid. Det gör man som man själv vill.

stilrent

Landet

Det finns många landställen som inte har rinnande vatten och får pumpa upp vatten. Det brukar vara iskallt och gott, men också väldigt uppiggande att tvätta sig i. Har man dessa på landet kanske man vill ha en ställe där det finns tak för att dom inte ska bli fyllda av vatten för fort eller bli förstörda. Att tillbringa en sommar på ett land kan både vara mysigt när man är liten som stor. Det är något som man kommer att få minnen av när man blir äldre. Allt är enkelt och lugnt och man slipper stressen som man annars har. Jag har många minnen ifrån olika landställen och som jag kommer att bära med mig.

Lämna ett svar